At Vove At Drømme Stort

oprettet d.

At Vove At Drømme Stort

At Vove At Drømme Stort

Som den nye erhvervspraktikant hos Erhvervspartner har jeg allerede oplevet en spændende start på mit praktikforløb. Selvom jeg ikke altid har været den skarpeste i skolen på grund af min ADHD og udfordringer med koncentration, har jeg altid haft en passion for at lytte til og snakke med folk. Jeg tror på, at det er vigtigt at fokusere på vores styrker og bruge dem til at nå vores mål.

Mit mål med dette praktikforløb er at få et dybere indblik i, hvordan det er at drive sin egen virksomhed og være iværksætter. Jeg ønsker at lære af de erfarne folk hos Erhvervspartner og samtidig opbygge en værdifuld værktøjskasse med fifs og viden, som jeg kan bruge, når jeg en dag selv ønsker at starte min egen virksomhed.


Jeg ser frem til at lære mere om forretningsstrategier, netværksopbygning og hvordan man navigerer i erhvervslivet. Jeg er klar til at tage udfordringen op og suge al den viden til mig, som jeg kan. Måske kan jeg endda finde min egen unikke måde at bidrage til virksomheden på!

Jeg er taknemmelig for denne mulighed og ser frem til at udvikle mig både personligt og fagligt i løbet af min tid hos Erhvervspartner. Lad os sammen skabe en spændende og lærerig praktikoplevelse! 🌟🤝


Kommentar(er) 1

  • Dean Lind
    Dean Lind https://kellers-park.dk/

    Ja, skolen kan være udfordrende for nogle og har desværre ikke altid så mange muligheder for at skabe nogle nye veje. Det kræver mod at turde vælge en anden vej end folkeskolen og udforske nye muligheder på egen hånd. Vær modig og følg dit hjerte! \"Den blomst, der blomstrer i modgang, er den sjældneste og smukkeste af alle.”

    Svar

Skriv din kommentar