Konsulentportalen har tilknyttet Erhvervspartner som Advisory Board

Oprettet d.

Konsulentportalen har tilknyttet Erhvervspartner som Advisory Board

Konsulentportalen har tilknyttet Erhvervspartner som Advisory Board

Spænding og Strategisk Vision: En Ny Æra hos Konsulentportalen
Mens spændingen summer på kontoret på Romshule 8, 3, under vores Advisory Board møde, kan vi ikke lade være med at bemærke, hvordan Vejle Stadion forbereder sig til det vigrige opgør mellem Vejle Boldklub og Odense Boldklub. Men her indenfor, er vi fokuserede på en anden form for mål - at forme fremtiden.

Konsulentportalen, startet af de ambitiøse iværksættere Michael Junker Blomme fortid BDO og Niki Elgaard Jensen fortid PwC, står ved en spændende tærskel.

Konsulentportalen's mission er klar: At hjælpe både små og store virksomheder med at navigere i de regnskabsmæssige udfordringer, de står overfor, hvad enten det drejer sig om interim assistance eller rekruttering af nye talenter.

I nabokontoret er der også aktivitet hos Profibo, som arbejder hårdt for at give virksomheder mere tid til at fokusere på kerneforretningen frem for regnskabet.

Det er en ære at påbegynde et nyt Advisory Board forløb, med henblik på et langvarigt samarbejde og strategisk retning for at sikre en robust fremtid.

Og det er med stor taknemmelighed, at vi anerkender tilliden fra ejerne af Konsulentportalen, som har valgt at os som deres Advisory Board.

@ErhvervsPartner Jan Adler Hansen udtrykker sin glæde og ser frem til det, vi sammen kan opnå.

Sammen skaber vi en fremtid, hvor virksomheder kan trives uden at bekymre sig om de finansielle detaljer - fordi det er det, vi gør bedst.