Fra drøm til Virkelighed - Min rejse fra erhvervspraktikant til Succesfuld Iværksætter

Oprettet d.

Fra drøm til Virkelighed - Min rejse fra erhvervspraktikant til Succesfuld Iværksætter

Fra Drøm til Virkelighed: Min Rejse fra Erhvervspraktikant til Succesfuld Iværksætter

I næsten tre måneder har jeg været dybt engageret som erhvervspraktikant, og nu står jeg her med en færdig virksomhed, der er klar til at tage verden med storm. Denne rejse har været fyldt med hårdt arbejde, dedikation og en brændende passion for at gøre en forskel. Lad mig tage dig med på min rejse og fortælle, hvordan alt dette blev til.

Skabelsen af Min Virksomhed: En Hjælpende Hånd til ADHD-ramte

Min virksomhed blev født ud af et dybt ønske om at hjælpe familier og skoler, der hver dag håndterer de udfordringer, som ADHD bringer med sig. Vi tilbyder en række ressourcer, herunder inspirerende podcasts og engagerende foredrag, der ikke kun oplyser, men også giver praktiske redskaber til at navigere i en hverdag med ADHD.

Mit Personlige Engagement: Fra Udfordring til Styrke

Hvorfor ADHD? Fordi jeg kender udfordringerne indefra. Jeg har selv ADHD og har oplevet både op- og nedture. Denne personlige kamp har givet mig en unik indsigt og en stærk motivation for at hjælpe andre. Jeg ønsker at give videre af de erfaringer og strategier, der har hjulpet mig, så andre kan få en lettere og mere struktureret hverdag.

Klar til at Inspirere: Book Et Foredrag Nu!

Efter at have arbejdet intensivt i næsten tre måneder, er jeg nu klar til at dele min viden og erfaring gennem motiverende foredrag. Jeg tror på, at mine foredrag kan ændre liv. Med en blanding af personlige historier, praktiske råd og masser af inspiration, er jeg sikker på, at jeg kan gøre en forskel.

Besøg Min Hjemmeside og Oplev Forskellen

Jeg inviterer dig til at besøge min hjemmeside for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie eller skole. Her kan du booke et foredrag, lytte til vores podcasts og finde en bred vifte af ressourcer, der alle har det samme mål: at støtte og inspirere ADHD-ramte.

Tag Skridtet – Sammen Kan Vi Skabe Forandring

Min rejse fra erhvervspraktikant til iværksætter har kun lige begyndt, men med din støtte kan vi sammen gøre en kæmpe forskel. Besøg min hjemmeside, book et foredrag, og lad os begynde denne transformative rejse sammen. Jeg glæder mig til at inspirere og støtte dig på din vej!

Tag skridtet nu – sammen kan vi skabe forandring!

Se mere på https://loveyourmind.dk/

https://erhvervspartner.dk/love-your-mind